Skip to content

Bij TotalEnergies kom je niet voor een job, maar voor een carrière.

TotalEnergies is wereldwijd een grote energiespeler die brandstoffen, aardgas en koolstofarme elektriciteit produceert en verkoopt. Onze 100.000 werknemers streven naar betere energie die veiliger, betaalbaarder, schoner en toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen.

Al sinds 1920 is TotalEnergies in België actief met ongeveer 4500 medewerkers, waarvan 3100 in Raffinage & Chemie, de industriële bedrijfstak van de Onderneming. De bedrijfstak beschikt in Antwerpen over drie productiesites, die samen een geïntegreerd platform vormen.

Voor deze sites (TotalEnergies Refinery Antwerp, TotalEnergies Olefins Antwerp en TotalEnergies Polymers Antwerp) zijn we voortdurend op zoek naar gedreven Masters en Bachelors (chemie, elektromechanica, elektronica, mechanica en elektrotechniek ) om onze teams van procesoperators en onderhoudsmedewerkers te versterken. Ook talenten met een TSO diploma, die reeds ervaring hebben in de petrochemie, kunnen bij ons terecht.

Waar zouden we staan zonder getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die van TotalEnergies elke dag weer een uniek bedrijf maken?

Zij zijn onze drijvende kracht.

Onze medewerkers staan dan ook centraal. Vanaf de eerste werkdag word je begeleid: vorming en opleiding maken inherent deel uit van jouw loopbaan. Verantwoordelijkheidszin, zelfstandigheid en teamspirit zijn sleutelbegrippen van jouw inzet voor ons. In ruil bieden we je mooie carrièremogelijkheden binnen het bedrijf of de Onderneming. Alle openstaande vacatures staan op onze website www.careers.totalenergies.com

Solliciteren doe je eveneens via deze website.

Voor meer info over lokale vacatures bij TotalEnergies Antwerpen kan je terecht bij:

Recruiter Jesse Vekemans: [email protected]

Benieuwd naar een stageplaats? [email protected]