Skip to content

Nieuws van het Antwerps platform

coronavirus
Nieuws

Update: maatregelen Coronavirus

 

Wij doen er alles aan om onze personeelsleden, collega’s van partnerbedrijven, leveranciers en bezoekers te vrijwaren van het COVID-19 virus.  Hiertoe hebben wij reeds van bij het begin van deze pandemie een actieplan opgesteld en maatregelen ingevoerd die strikt dienen opgevolgd te worden van zodra u één van onze sites betreedt.  Tot deze maatregelen behoren het dragen van een mondmasker, het bewaren van 1,5 meter afstand, het aanpassen van onze werkplekken, het nemen van hygiënische voorzorgsmaatregelen, een aangepaste organisatie,…

Deze aanpak stelt ons in staat om het virus maximaal te weren van onze sites en zo te waken over de gezondheid van onze collega’s en hun dierbaren.

 

Mondmasker

Wij werken verder!

Total Antwerpen stelt alles in het werk om haar werknemers in goede gezondheid te houden.  Wie kan werkt thuis en wie hier nodig is voor onze productie wordt optimaal beschermd en neemt extra maatregelen.  We zetten alles op alles om te kunnen blijven produceren en ons land van brandstoffen en grondstoffen voor de chemische industrie te kunnen blijven voorzien.

#TopTeam #BlijfGezond  #HouVol

 

Feestvarken  vzw

Schenking aan Feestvarken vzw

Afgelopen woensdagnamiddag heeft Jacques Beuckelaers, een cheque van 2.384 euro overhandigd aan Feestvarken. Met die steun kan de vzw 53 verjaardagspakketten aankopen voor kansarme kinderen: “Het is toch wel belangrijk dat een kind zijn geluk en plezier kan delen, zeker op zijn verjaardag”, aldus Jacques.